Over RP-Security, Didam

RP-Security is in Oost-Nederland een actieve speler op het gebied van beveiliging.Vanuit het kantoor in Didam bieden wij totaaloplossingen aan opdrachtgevers in diverse segmenten van iedere marktsector.

Visie, missie en strategie

De beveiligingmarkt in Nederland wordt gedomineerd door grote spelers. Door scherpgestelde prijzen wordt getracht kleine beveiligingsbedrijven buiten de boot te houden. Helaas voor de afnemers van de beveiligingsdienst komen deze grote spelers hun afspraken na de toezegging van het werk maar deels na, hetgeen resulteert in een bedervende markt.

Door een beveiligingsbedrijf op te richten die:
• kort op de markt zit
• de communicatielijnen tussen bedrijf en klant kort houdt
• de vooraf afgesproken kwaliteit van de dienst nakomt
• klantgericht en creatief werkt
• ook het sociale aspect van het beveiligingsvak naar voren laat komen
• een duurzame relatie met de klant en medewerkers aangaat
meent RP-Security aan de vraag vanuit de overheid, particulieren en ondernemers te kunnen voldoen.

RP-Security is een beveiligingbedrijf met allround ervaring. Door kort op de markt te zitten en verder gaan waar de concurrentie stopt kunnen wij via creatieve oplossingen u als klant een passend voorstel doen voor uw beveiligingsproblematiek. Door middel van een transparant en op maat gesneden ( integraal ) beveiligingsplan kunt u als klant uw ideeën kwijt en weet u wat u kunt verwachten van onze dienst. Door te blijven investeren in medewerkers kunnen wij u als klant ook een professioneel, enthousiast en representatief team aanbieden die allen in het bezit zijn van de wettelijke geldende beveiligingsdiploma’s.

Contactgegevens


Vestigings- en postadres
RP-Security, Kerkstraat 33a, 6941 AD Didam

Telefoon
Algemeen kantoor: +31 (0)316 - 22 58 36
Afdeling planning: +31 (0)6 10 54 46 14

E-mail
Algemeen: info@rp-security.nl
Planning: planning@rp-security.nl

Contactformulier