Vacatures

RP-Security heeft regelmatig vacatures wegens nieuwe opdrachten of projecten. Bekijk gerust onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Evenementbeveiliger

RP-Security is wegens nieuwe opdrachten op zoek naar ervaren evenementenbeveiligers voor de regio Midden- en Oost-Gelderland. Binnen deze functie fungeert u als visitekaartje van het evenement en als aanspreekpunt voor bezoekers. Tevens ziet u er op toe dat evenementbezoekers een gastvrij en veilig verblijf hebben op het evenement. Indien situaties uit de hand lopen of er incidenten of een calamiteit plaatsvindt, bent u door uw ervaring en communicatieve eigenschappen in staat de situatie onder controle te krijgen en de rust terug te brengen.


Functie-eisen

Opleiding: Beveiliger 2 diploma of ESO certificaat
EHBO, BHV, AED is gewenst
Ervaring: minimaal 5 jaar als evenementenbeveiliger met aantoonbare ervaring als beveiliger in stand-by teams.
Competenties: Gastvrije mentaliteit, natuurlijk sterke persoonlijkheid, goede communicatieve eigenschappen, teamplayer en flexibele instelling.
Overige eisen: Rijbewijs B en eigen vervoer
Arbeidsovereenkomst: Oproepcontract


Solliciteren

Ervaren winkelsurveillant

RP-Security is wegens nieuwe opdrachten op zoek naar een ervaren winkelsurveillant voor de regio Utrecht. Binnen deze functie fungeert u als visitekaartje van de klanten van RP-Security en als aanspreekpunt voor bezoekers. Tevens ziet u er op toe dat bezoekers een gastvrij en veilig verblijf hebben in de winkel. Tevens waakt u over de eigendommen van de winkelier en de bezoekers. Indien situaties uit de hand lopen of er incidenten of een calamiteit plaatsvindt, bent u door uw opleiding, ervaring en communicatieve eigenschappen in staat de situatie onder controle te krijgen en de rust terug te brengen.


Functie-eisen

Opleiding: Beveiliger 2 diploma EHBO, BHV, AED is gewenst
Ervaring: minimaal 3 jaar als winkelsurveillant met aantoonbare ervaring
Competenties: Gastvrije mentaliteit, natuurlijk sterke persoonlijkheid, goede communicatieve eigenschappen, teamplayer en flexibele instelling.
Overige eisen: U bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig in Utrecht of omgeving
Arbeidsovereenkomst: in overleg met de kandidaat


Solliciteren